Az érzelmek birodalma, erzelmekbirodalma, azerzelmekbirodalma, www.azerzelmekbirodalma.hu, www.erzelmekbirodalma.hu, érzelem, érzelmi intelligencia, EQ, játék, társasjáték, család, szülők, nevelés, gyerekek, kooperatív együttműködés, önismeret, önkontroll, identity, pszichológia, fejlesztés, fejlődés. Érzelmi intelligenci fejlesztő kooperatív pszichológiai társasjáték. Ajánlott családoknak, baráti társaságoknak, szülőknek, nagyszülőknek, gyerekeknek. 7-120 éves korig. Újdonság!
Felhívás:

Ezen az oldalon olyan képeket  és idézeteket gyűjtünk, amelyek szépen megjelenítenek  egy-egy érzelmet. Elsősorban az itt felsorolt alapérzelmekből szeretnénk gyűjteményt készíteni.


Olyan képeket várunk, amelyeken csak egy személy látható. Lehet arckép vagy teljes alakos kép is.  Az idézeteknél kérjük a szerző és a pontos cím feltüntetését. A képeket és idézeteket az oldalon galériaként, valamint egy érzelmi nevelés tananyag segédleteként szeretnénk felhasználni. A tananyagról bővebb információk innen letölthetők:

erzelmineveles.hu

email: azerzelmekbirodalma@gmail.com
  érzelmi intelligencia fejlesztő társasjáték
                         © Pataky Krisztina  2011 
azerzelmekbirodalma.hu